Laatste Nieuws

Quality Work B.V. is nu responsief:
Wij zijn trots om te vertellen dat onze website (www.qualitywork.nl) vanaf nu responsief is! Dat betekent dat de website geschikt is voor alle apparaten, en zichzelf aanpast en optimaliseert aan het scherm waar u hem op bekijkt.

Welkom

Welkom bij Quality Work B.V. en met trots presenteren wij u onze nieuwe website. Wij zijn een betrouwbare en flexibele uitzendorganisatie met ervaring in verschillende uitzendbranches.

Bent u geïnteresseerd werkzoekende of werkgever? en zoekt u een nieuwe uitdaging of naar onze gespecialiseerde werknemers? dan is het zeker de moeite waard om u verder te verdiepen in deze site, en u bent uitgenodigd om gebruik te maken van ons contactformulier of direct inschrijven, maar u kunt ook direct bellen met 0648553222 of 0616485444.

Over Ons

Wij zijn een betrouwbaar en flexibel uitzendorganisatie met ervaring in verschillende uitzendbranches waaronder grondwerken, bouw, tuinbouw, infrastructuur, logistiek, bekabeling en schoonmaken.

meer lezen ...

vacatures

Op deze pagina vindt u een actueel overzicht van onze laatste openstaande vacatures. Bent u geïnteresseerd in een van de onderstaande functies, dan u bent uitgenodigd om te solliciteren.

meer lezen ...

Inschrijving

Bent u werkzoekende of werkgever? Vul onderstaand formulier in en Laat uw gegevens achter. Zodra wij uw sollicitatiebrief hebben ontvangen zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u.

meer lezen ...

Documenten

Hieronder treft u een overzicht aan van alle belangrijkste formulieren, documenten die u kunt downloaden, links naar andere websites en de laatste nieuwsberichten van Quality Work B.V.

meer lezen ...

Contact

Heeft u vragen over een van onze werkzaamheden, diensten of het vacature aanbod? Vul onderstaand formulier in en Laat uw gegevens achter, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

meer lezen ...


Heeft u vragen of zoekt u informatie en bent u in het bezit van WHATSAPP? Sla dan ons telefoonnummer 0648553222 en 0616485444 op en stuur een berichtje!


Corkstraat 46 | 3047 AC Rotterdam | Nederland


0031648553222


0031616485444


info@qualitywork.nl


Volg ons en lees hier ons laatste nieuwsQuality Work B.V. is een betrouwbaar en flexibel uitzendorganisatie met ervaring in verschillende uitzendbranches.

All Rights Reserved | Quality Work B.V. | Copyright © 2014 | KvK: 60736275

Powered by: www.45Site.com Designed by: www.TayebSaeed.com | All Rights Reserved.

Klik hier om naar boven te gaan

Quality Work B.V.
Kwaliteit is onze verantwoordelijkheid